Advertorial

Cooqing: het leukste etentje voor elke hobbykok

Advertorial – Je favoriete restaurant is zomaar voor één dag jouw kookparadijs. Nodig familie, vrienden en bekenden uit om in ‘jouw’ restaurant uit eten te gaan. Bedenk en bereid met de chef-kok het menu: succes verzekerd! Een leuke en leerzame ervaring voor jou als hobbykok, kijk maar eens naar de video’s.

Je gasten genieten van elkaars gezelschap en van jouw kookkunsten. Bijzonder toch? Zij betalen net als bij een gewoon etentje hun eigen menu en drankjes. Voor jou als hardwerkende kok is die avond natuurlijk helemaal gratis. Na afloop neem jij het welverdiende applaus van je gasten én van de chef in ontvangst.

Ook enthousiast? Meld je dan nu aan zonder verdere verplichtingen en bekijk de mogelijkheden. In dit artikel een overzicht van de deelnemende restaurants in Noord-Brabant, culinaire provincie in ontwikkeling. De chef-koks ontvangen jou en je gasten graag.

Chocolat in Breda: internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden. Klassiek, stijlvol tegenover creatief en eigentijds.
Auberge de Veste in ’s-Hertogenbosch: trotse eigenaar Ruben Coonen deed ervaring op in restaurants en hotels in binnen- en buitenland, alvorens hij startte als eigen ondernemer. Dagverse seizoensgebonden gerechten en gedurfde combinaties op een hoog niveau.
Fabuleux in ’s-Hertogenbosch: gevestigd in één van de vele mooie, oude en karakteristieke panden van de Verwerstraat. Johan Busio en Paul van Gestel kiezen voor Franse seizoensgerechten gemaakt van kakelverse producten.
Avant-Garde van Groeninge* in Eindhoven: sinds 2004 bekroond met een Michelinster. Heerlijke menu’s, fijne ambiance en een bijzondere locatie. Een onvergetelijke ervaring op alle vlakken.
De Karpendonkse Hoeve* in Eindhoven: door Michelin bekroond restaurant met uitzicht op de Karpendonkse Plas. Al 43 jaar een begrip.
Da Nello in Eindhoven: eigenaar Nando Natella presenteert de overheerlijke Italiaanse keuken met uitsluitend echte traditionele Italiaanse specialiteiten. Met zorg bereid.
1910 in Eindhoven: verrassend en creatief zijn de sleutelwoorden. In de keuken wordt geen gebruikgemaakt van kunstmatige smaakversterkers of producten waarin deze verwerkt zitten.
Wynwood in Eindhoven: chef Wouter van Laarhoven leidt de keuken van het restaurant, dat staat voor stijlvol, sexy, lekker en toegankelijk. Gevestigd in het creatieve hart van Strijp-S.
De Zwaan* in Etten-Leur: gevestigd in een trapgevelpand uit de 17e eeuw in het oude stadshart. Met een omvangrijke schilderijencollectie uit de Haagse school.
Hostellerie Vangaelen in Heeze: binnen bonte kleuren en mooie schilderijen, aan de buitenkant authentiek. Chef-kok Lars van der Hoeven kiest voor originele gerechten, dagvers en seizoensgebonden.
Tribeca** in Heeze: een restaurant zoals een restaurant bedoeld is. Hoge kwaliteit van bewust geselecteerde verse producten. Je proeft de voorliefde voor de Franse keuken, aangevuld met internationale accenten.
Wollerich* in Sint-Oedenrode: eigenaren Gerard en Meriam Wollerich hebben zich gespecialiseerd in de Franse keuken. In het bezit van één Michelinster.
La Dolce Vita in Son en Breugel: brengt al meer dan vijftien jaar de Zuid-Italiaanse keuken naar het zuiden van Nederland. Proef het beste van het zoete Italiaanse leven in dit recent gerenoveerde interieur.
’t Kleijn Geluck in Son en Breugel: staat bekend om de gastvrijheid en de culinaire verwennerij. Eigentijdse en huiselijke sfeer, en een internationale keuken met finesse en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
De Houtloods in Tilburg: de keuken als kloppend hart midden in het restaurant, zodat je ‘een blik in de pannen kunt werpen’. De Houtloods uit 1867 is het oudste gebouw van de Spoorzone dat nog behouden is gebleven. Heeft oorspronkelijk gefunctioneerd als houtopslag.
Vida Pura in Valkenswaard: met een knipoog naar de traditionele Portugese, Italiaanse en Spaanse keuken. Frisse, moderne uitstraling en toch die authentieke Zuid-Europese ambiance.
De Heer Kocken* in Vught: een in 2008 door Michelin bekroond restaurant, waar de gast zich prettig voelt, een ontspannen sfeer heerst en waar je puur en (h)eerlijk kunt eten. Flexibiliteit, gemoedelijke ambiance en gastvrijheid staan voor eigenaren John en Kirsty Kocken-de Heer op de eerste plaats.
’t Misverstant in Vught: restaurant waar het draait om verwennen. Dat gebeurt met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles uit de keuken is vers bereid en er wordt zoveel mogelijk gekookt met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen.
De Treeswijkhoeve** in Waalre: Guus Meeuwis leerde de fijne kneepjes van het vak van Dick Middelweerd, waarmee hij samen een kookboek maakte. Jij kunt in de voetsporen treden van de zanger in dit tweesterrenrestaurant.

Cooqing heeft restaurants in heel Nederland die het leuk vinden om jou als hobbykok eens in de keuken te ontvangen. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan een kijkje op Cooqing.nl.

Vorig artikel

Videodagboek: Job Huisman van wijnboerderij ’t Heekenbroek in Drempt

Volgend artikel

Brunch met bubbels bij Pressroom in INK Hotel Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.