Advertorial

Cooqing: het leukste etentje van Nederland

Advertorial – Al je vrienden en bekenden komen bij je eten. En allemaal tegelijk! Niet bij je thuis natuurlijk, maar in een restaurant waar jij in de keuken staat. Misschien zelfs wel je favoriete restaurant. Leuk? Meld je dan nu zonder verplichting aan als hobbykok bij Cooqing en bekijk de mogelijkheden.

Samen met de chef en de vaste brigade bedenk en bereid jij het menu. Succes verzekerd dus! Die avond ben jij de ster in de keuken. Het is jouw avond, maar ook die van je gasten.

Ze genieten van elkaars gezelschap en van een geweldige lunch of diner. Bereid door een voor hen wel heel bijzondere kok. Reken maar dat ze daar bij willen zijn.

Na afloop rekenen je gasten, net als bij een gewoon etentje, zelf af. Voor jou als hobbykok is deze leuke en leerzame ervaring helemaal gratis. Het welverdiende applaus is speciaal voor jou.

Zo werkt Cooqing
Cooqing draait om jou als hobbykok. Het proces is simpel, het resultaat leuk! Geschikt voor iedere hobbykok, ongeacht het niveau van je kookkunsten. En voor jou als hobbykok is het helemaal gratis.

Meld je nu gratis en zonder verdere verplichtingen aan als hobbykok en bekijk de mogelijkheden. Onderstaande restaurants gaan graag met jou aan de slag om jou en je gasten een onvergetelijke avond of middag te bezorgen.

Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte*: door Michelin bekroond restaurant met Twentse gastvrijheid, warme en gemoedelijke belangstelling en flexibele service in een nonchalante chique setting.
Hanninkshof in Enschede: staat voor oude tradities, kwaliteit en puurheid van smaak. Een groot deel van de gerechten wordt samengesteld uit authentieke streekproducten, waarbij perfect passende wijnen worden geschonken.
De Fuik in Aalst: prachtig gelegen op de rand van Gelderland en Noord-Brabant en met een subliem uitzicht over het water. Klassiek georiënteerde keuken, waarbij moderne invloeden zorgen voor spanning.
De Smidse Culinair in Aalten: Achterhoekse gastvrijheid en gezelligheid. Herkenbare Hollandse topproducten verrassend geserveerd en waarbij groenten niet worden geschuwd. Licht verteerbare en bijzondere smaakvolle gerechten.
’t Raedthuys in Duiven*: anno 1863 en in november 2013 door Michelin beloond met een ster. Chef de cuisine Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten van beste kwaliteit.
De Echoput in Hoog Soeren: gelegen op de Veluwe en gespecialiseerd in wild en wijn-spijscombinaties. Vrijwel het hele jaar Hollands wild op de kaart. Eigenaar Peter Klosse is de grondlegger van het moderne smaak denken en leert je als gast bewuster proeven.
Lime in Malden: lime is limoen, de citrusvrucht die zowel in de mediterrane als in de Aziatische keuken wordt gebruikt om gerechten te verfrissen en op smaak te brengen. Deze eeuwenoude keukens worden samengebracht met respect voor traditie maar met een eigen stijl.
La Provence in Zaltbommel: gevestigd in een monumentale villa uit 1860, bij de ingang van de historische stadswallen. Met als specialiteiten de ambachtelijke keuken en huiselijk dineren.
Tollius in Amersfoort: vorig jaar juli kwam de droom van Barry Hamstra uit. Zijn liefde voor de gastronomie, de Franse keuken en internationale invloeden komen samen in een shared dining-concept.
De Hoefslag in Bosch en Duin*: chef-kok Raoul Meuwese, executive chef Karl van Baggem en hun team bereiden puur en klassiek in dit sterrestaurant. De gerechten wisselen ieder seizoen en worden op verrassende wijze gepresenteerd.
Kasteel Heemstede in Houten*: door Michelin bekroonde restaurant huisvest in het in 2002 geheel gerestaureerde kasteel. Bijzonder vanwege de oude gewelven, de marmeren vloer en de intieme ruimtes.
Zilt & Zoet in Maartensdijk: de bosrijke omgeving tussen Hilversum en Utrecht maakt van dit restaurant de plek om optimaal te genieten van lunch en/of diner. Gerechten zijn Frans en mediterraan georiënteerd. In het bezit van een Bib Gourmand.
Karel 5 in Utrecht: chique sfeer in het historische hart van Utrecht en relaxed dineren op niveau. Persoonlijke benadering, vakmanschap en ruime tafelsetting.
De Nederlanden in Vreeland*: op de kaart van dit met één ster bekroonde restaurant Noord-Hollandse producten als Nieuwe Niedorper-haas, Opperdoezer Rondes en Volendamse paling. In 2016 onherkenbaar vernieuwd.
De Jonge Dikkert in Amstelveen: huisvest in een in 1672 gebouwde molen. Niet alleen het pand heeft karakter, ook het concept van eten, drinken en beleven. Ongedwongen losse sfeer, geschikt voor ieder gelegenheid. Bezit een Bib Gourmand.
Le Vieux Jean in Delft: aan de voet van de Oude Jan in een van de stukjes Delft met de rijkse historie. Gastvrije omgeving die uitnodigt tot proeven van de op Frankrijk geïnspireerde keuken met een eigentijdse invulling van culinaire tradities.
Oker in Den Haag: voor liefhebbers van de internationale keuken. Gelegen vlakbij het Malieveld en het Centraal Station. Inclusief cocktails en oesters.
De Florijn in Nieuwerbrug: culinair genieten in dit Bib Gourmand-restaurant in het Groene Hart. Chef-kok Brenda en haar bevlogen brigade serveren met zorg bereide gerechten. Van de geur alleen al loopt het water je in mond.
Niven in Rijswijk*: sterchef Niven Kunz werkt volgens het 80/20-principe en laat groenten de hoofdrol spelen in (bijna) al zijn gerechten. Dit jaar is hij ook nog eens benoemd tot Aspergeambassadeur, goede plek dus voor het proeven van het witte goud.
In den Rustwat in Rotterdam: het best bewaarde geheim van Rotterdam, dit met een Bib Gourmand bekroonde restaurant van Marcel van Zomeren. Huisvest in een historische herberg uit 1597, waarin veel authentieke items bewaard zijn gebleven.
Hofstede Meerzigt in Zoetermeer: verlang je naar een maaltijd die jij je nog lang zult herinneren of een onvergetelijke ervaring? Dan ben je van harte welkom in Zoetermeer. Op het bord volgens een culinair recensent pure poëzie.

Vorig artikel

Blog Bourgondisch Lifestyle: de lente en kaas

Volgend artikel

Grote wijnproeverij Astrid & Thérèse op 21 mei

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.