Advertorial

Cooqing introduceert de Cooqing Voucher

Advertorial – Cooqing introduceert deze maand de Cooqing Voucher, het ultieme cadeau voor iedere kookliefhebber. Met de Cooqing Voucher kookt iedere fanatieke hobbykok samen met de chef-kok van zijn favoriete restaurant voor zijn eigen gasten.

In samenwerking met een groot aantal restaurants heeft Cooqing vanaf 2017 al heel veel succesvolle Cooqings uitgevoerd. Toch kregen ze vaak de vraag of het mogelijk was om een Cooqing cadeau te geven. Daar konden ze altijd wel een gepaste invulling aan geven, maar tot vandaag was een Cooqing simpelweg niet te koop.

Daarnaast kwam vaak het verzoek van kookliefhebbers dat ze graag een Cooqing wilden doen voor een klein gezelschap in plaats van voor een grote groep. En bedrijven wilden hun klanten graag een Cooqing cadeau doen als incentive na de aankoop van een product.

Cooqing heeft hierna geluisterd, met de introductie van de Cooqing Voucher als resultaat. Dit is hét toegangsbewijs tot de professionele keuken. Hiermee is een Cooqing doen een stuk laagdrempeliger geworden. Zo kun je nu bij de meeste restaurants al vanaf 4 gasten koken. De Cooqing Voucher is te koop op de site van Cooqing voor 89 euro incl btw en via diverse partners in de retail-, gift-, incentive- en loyaltybusiness.

BESTEL COOQING VOUCHER

Kortingsactie
En bij een introductie hoort een korting! Bestel je Cooqing Voucher vóór 1 november, dan krijg je 15 procent korting met de kortingscode: CHEFSFRIENDS15. Een mooi cadeau om te geven en al helemaal om te krijgen. Benieuwd hoe waanzinnig gaaf een Cooqing kan zijn? Bekijk hier de Cooqing van kookliefhebber Jeroen bij FG Restaurant.

 

Vorig artikel

Déjeuner Dinatoire met champagnes bij Puur Zee van Imko

Volgend artikel

Noble viert 5-jarig jubileum met serie smaakevents

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.