Nieuws

Met cocktails de wereld rond bij Tunes Bar in Amsterdam

Tunes Bar van het Amsterdamse Conservatorium Hotel presenteert ‘Tunes around the world’. Met dit spannende cocktailmenu maak je als gast een reis rond de wereld door middel van elf eyecatchers van cocktails met bijpassende bites. Inclusief nieuwe technieken als rook en infusions, en nieuw glaswerk.

Tunes around the world is een zinnenprikkelende reis rond de wereld in elf spannende cocktails en foodpairings en moet van de bar van het Conservatorium Hotel in Amsterdam een ‘destination bar maken voor alle cocktails’.

Schilo van Coevorden
Het idee komt uit de koker van barmanager Tim Hoevenagel en chef Schilo van Coevorden. ‘Met cocktails die nu eens niet geïnspireerd zijn op de seizoenen, maar op de continenten’, aldus Tim.

Foodpairing
Bijpassende foodparing in Tunes Bar kan worden besteld van de Bocas del Mundo-kaart. ‘Stuk voor stuk originele en smakelijke bites, die worden geserveerd op een voor die specifieke bestemming kenmerkende boca (broodje).’

Sparen
Extra leuk is dat je Tunes Miles kunt sparen. Bij ieder bestelde Tunes around the World-cocktail krijg je namelijk een vliegticket met de bestemming. Wie alle continenten heeft gehad, krijgt de volgende bestemming ‘on the house’.

Vorig artikel

Dit zijn de bubbelbaden in onze tophotels

Volgend artikel

Michel van der Kroft over konfijten met olijfolie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.