Nieuws

Cocktailbar Super Lyan Amsterdam heropent met nieuw elan

Super Lyan in Amsterdam heropent woensdag 26 augustus. De cocktailbar van hotel Kimpton De Witt, begin dit jaar door Belvedere uitgeroepen tot Beste Hotelbar van de hoofdstad, doet dat met een nieuwe barmanager – Lewis Thomson – en een nieuw menu.

Lewis Thomson is benoemd tot nieuwe barmanager van cocktailbar Super Lyan van hotel Kimpton De Witt in Amsterdam. De in Edinburgh geboren Lewis brengt veel internationale ervaring mee en werkte bovendien al eerder in de hoofdstad.

Menu
Onder zijn leiding is een geheel nieuw cocktailmenu samengesteld. Voor de creaties heeft het team gekeken naar de eigen guilty pleasures en hieraan een Lyan-twist gegeven. Verder op de kaart bier, wijn en bites.

Beste Hotelbar van Amsterdam
Super Lyan huisvest aan de Nieuwezijds Voorburgwal en is begin dit jaar door Belvedere uitgeroepen tot Beste Hotelbar van Amsterdam. Je kunt er terecht van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Zeeland van Mart Scherp

Volgend artikel

De Jonge Dikkert: zomeractie en open op zondag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.