Nieuws

Chris Naylor opent one table-restaurant in keuken Vermeer

De met een Michelinster bekroonde Chris Naylor start met een nieuw concept. Naylor’s is een exclusief één tafel-restaurant midden in de keuken van Vermeer Amsterdam. ‘Het is een persoonlijke beleving voor gasten, heel anders dan in het restaurant’, aldus de initiatiefnemer. ‘Ik zie het als mijn eigen laboratorium.’

Het nieuwe concept van sterchef Chris Naylor kent slechts één tafel met een capaciteit van zes gasten.

Naylor’s
Naylor’s is gerealiseerd in het hart van de keuken van restaurant Vermeer, op de plek waar voorheen de chef’s table was gesitueerd.

Door de gedeeltelijk transparante wanden kunnen gasten volgen wat er in de keuken gebeurt, maar verblijven ze toch in een intieme setting..

Pure smaken
Chris serveert er robuuste gerechten met pure smaken in de stijl van Vermeer, naar verder staat Naylor’s los van het restaurant.

‘Naast klassiekers van Vermeer experimenteer ik hier namelijk met nieuwe gerechten. Mensen bovendien echt te gast bij mij, alsof ze bij me thuis zijn.’

Michelin
Volgens de door Michelin bekroonde chef is de beleving bij Naylor’s heel anders dan bij Vermeer.

‘Hier zit je midden in de keuken en geef ik zelf uitleg over de gerechten. Het restaurant is ook alleen open als ik zelf aanwezig ben.’

Reserveren
Naylor’s heeft zes plekken en is enkel bedoeld voor gasten van Vermeer, op persoonlijke uitnodiging van de chef. Hem persoonlijk bellen voor een reserveringsverzoek, is ook mogelijk.

De prijs per couvert bedraagt 250 euro, exclusief dranken maar inclusief vervoer van en naar huis (enkel binnen Nederland). Naylor’s is drie dagen per week geopend.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s: restaurant De Kromme Watergang volledig vernieuwd

Volgend artikel

Appartement-Suites Strandhotel Cadzand-Bad te reserveren

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.