Partnercontent

Chocolade en de feestdagen: een smakelijke combinatie

Partnercontent – La Fève chocolade & desserts in Maastricht maakt bonbons voor de beste restaurants van Nederland, maar levert via haar webshop ook rechtstreeks aan consumenten. Alle producten worden gemaakt van Valrhona-chocolade en met de feestdagen voor de deur kun je kiezen uit een keur aan Sinterklaas- en kerstproducten.

Om te genieten van chocolade heb je eigenlijk geen (goede) reden nodig, maar als je er wel één zoekt, dan zijn de naderende feestdagen een geschikt moment voor een bezoek aan de webshop van la Fève chocolade & desserts.

Sinterklaas en kerst
Daar vind je voor de viering van Sinterklaas en de kerstdagen een keur aan smakelijkheden gemaakt met Valrhona-chocolade, één van de belangrijkste en meest kwalitatieve producenten van chocolade in de wereld.

Sinds januari 2020 is de Franse chocoladefabrikant gecertificeerd als B-Corp. Om daarvoor in aanmerking te komen, moeten bedrijven voldoen aan criteria op het gebied van duurzaamheid, arbeidsrechten, transparantie, klanten en de (lokale) gemeenschap.

Feestmaand
De feestmaand staat synoniem voor cadeaus en dus doen eigenaren Mirelle Haex en Geert-Jan Heesterbeek daar ook aan mee. Wie online de Sinterklaas Chocoholic Box bestelt, betaalt 49,95 euro in plaats van 65 euro. Deze luxe box bevat vijf verschillende producten uit de Sinterklaascollectie van de Maastrichtse onderneming.

Chocoladeletter
Liever een chocoladeletter? Dat kan! Beschikbaar in twee formaten, in de smaken puur, wit en melk, en met of zonder bonbons.

Blikvanger in het assortiment voor kerst is de Christmas Chocoholic Box (nu voor 69,95 euro in plaats van 95 euro). In deze luxe box vind je zes verschillende producten uit de kerstcollectie van la Fève.

Daarnaast keuze uit kerstklokjes (praliné en bonbon), een gevulde kerstboom en kerstkransjes. Benieuwd? Neem dan een kijkje in de webshop.

Vorig artikel

Nieuwe eigenaar Wolfslaar Breda: ‘Verbouwing in januari’

Volgend artikel

De Nieuwe Winkel ‘beste groenterestaurant ter wereld’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.