Nieuws

ChefsRevolution 2018 van De Librije op 9 en 10 september

Het tweedaagse evenement ChefsRevolution vindt in 2018 plaats op zondag 9 en maandag 10 september. Dit Avant-garde Cuisinefestival is een initiatief van Thérèse en Jonnie Boer van De Librije in Zwolle in samenwerking met Carola en Thomas Ruhl en het team van Port Culinaire.

De data voor ChefsRevolution 2018 zijn bekend en kunnen de agenda’s in. Het tweedaagse gastronomische evenement vindt volgend jaar plaats op zondag 9 en maandag 10 september.

Thérèse en Jonnie Boer
Het Avant-garde Cuisinefestival is een samenwerking tussen Thérèse en Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle en het team van Port Culinaire en Carola en Thomas Ruhl.

De Librije
De afgelopen edities vonden plaats in en om De Librije en in Theater De Spiegel. Onderdeel van het programma waren toen masterclasses van (inter)nationale topchefs, een BOERenmarkt XL en de HillBilly Contest.

Voor meer informatie kun je de Facebookpagina van ChefsRevolution volgen. ChefsFriends was afgelopen jaar mediapartner en maakte diverse video’s. Die zijn te bekijken via deze link.

Backstage met Thérèse en Jonnie Boer

Jonnie en Thérèse Boer steken met hun ChefsRevolution de nek uit om Nederland culinair nog beter op de kaart te zetten. Dat wordt gewaardeerd. Zeer gewaardeerd. Dit blijkt uit de reacties van bezoekers van het tweedaagse gastronomische event in Zwolle. ChefsFriends mocht backstage en volgde Jonnie en Thérèse van dichtbij. In de minidocumentaire van 5 minuten zie je beelden die je nog niet eerder hebt gezien.

Vorig artikel

Bas van Kranen opvolger Richard van Oostenbrugge bij Bord’Eau

Volgend artikel

Casimir Evens over restaurant Vane en NH Collection Eindhoven Centre

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.