Nieuws

Chef’s Table l’Atelier in Gulpen inluiden met Chef’s Tasting

Restaurant l’Atelier in Gulpen heeft afgelopen weken een metamorfose ondergaan. Om de restyling goed te bekijken, heeft het restaurant een bijzondere proeverij samengesteld.

Onder de noemer ‘Chef’s Tasting’ kunnen gasten aanschuiven aan één van de gezellige hoge tafeltjes die nieuw zijn in het restaurant. Deze nieuwe Chef’s Tables geven de bezoeker een perfect uitzicht op de keuken en het restaurant.

Een Chef’s Tasting bestaat uit een proeverij van 8 gangen, die alleen telefonisch gereserveerd kan worden via 043-4504490. De proeverij met verrassingsamuses kost 80 euro per persoon.

De Chef’s Tables zijn een van de veranderingen die het restaurant heeft ondergaan. Verder is het hele interieur onder handen genomen. Tijdens Chef’s Tasting heb je de ideale mogelijkheid om het nieuwe restaurant eens goed te bekijken.

Restaurant l’Atelier ligt in het centrum van het prachtige toeristische stadje Gulpen. Het restaurant wordt gerund door chef-kok Hans Kinkarts en gastvrouw Ellen Kinkartz. Het Zuid-Limburgse restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland.

Vorig artikel

Carelshaven in Delden groeit verder met nieuwe restyling

Volgend artikel

Jubileummenu bij De Treeswijkhoeve in Waalre

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.