Chefs Gilbert von Berg en Ralph Hermans samen de keuken in
Chefs Gilbert von Berg van Restaurant Château Neercanne en Ralph Hermans van Restaurant Rantrée gaan in het nieuwe jaar met elkaar koken. In februari doen ze dat in de keuken van Gilbert en in april bij Rantrée. Reserveren voor deze Chef’s Switch is (al) mogelijk.
Maastricht telt veel restaurants, maar slechts weinig chefs worden omringd door het zacht golvende heuvellandschap. Gilbert von Berg van Restaurant Château Neercanne en Ralph Hermans van Restaurant Rantrée wel.
Lees ook: Rantrée Restaurant van het Jaar bij JRE-Nederland
Chef’s Switch
Daarom duiken ze in 2020 samen de keuken in voor een veelbelovende Chef’s Switch. Woensdag 5 februari doen ze dat samen in de keuken van Gilbert en woensdag 8 april is de Rantrée het decor.
Lees ook: Traditie en vernieuwing hand in hand bij Château Neercanne
Beide avonden kun je als gast aanschuiven voor een diner van zes gangen. De kosten bedragen 120 euro per couvert, inclusief drankjes, en reserveren kan via deze link.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.