Nieuws

‘Chefs Favourites’ bij Ciel Bleu in Okura Hotel Amsterdam

Restaurant Ciel Bleu beschikt 10 jaar over twee Michelinsterren. En dat moet worden gevierd met een exclusieve lunch genaamd ‘Chefs Favourites’ op zondag 8 juli. Een gastronomische verwennerij waarbij ook oud-medewerkers meehelpen bij de lunch.

Ciel Bleu is het onvolprezen toprestaurant van het Okura hotel in Amsterdam. Het restaurant op de bovenste verdieping met prachtig uitzicht over de stad wordt gerund door Onno Kokmeijer en Arjan Speelman.

De afgelopen 10 jaar hebben veel medewerkers kennis opgedaan in een van de beste keukens van Nederland. Een deel van die medewerkers komen op zondag 8 juli speciaal terug om mee te helpen bij ‘Chefs Favourites’. Via Instagram verklapt Ciel Bleu zo nu en dan de aanwezige koks.

De exclusieve culinaire middag op 8 juli begint om 13.00 uur. Aanschuiven kan voor een all-in prijs van 295 euro per persoon. Aanmelden kan via restaurantmanager Pasquinel Kolk via kolk@okura.nl.

Vorig artikel

De beste hotels en restaurants van Zwolle

Volgend artikel

Bij Jef op Texel aangesloten bij Relais & Chateaux

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.