Nieuws

Chefs Elea en Villa la Ruche maken vriendenmenu

Het is een leuke manier om als (vaste) gast te genieten van een andere chef. Marko Karelse van Villa la Ruche in Voorburg en Takis Panagakis van Elea in Rijswijk zijn bij elkaar te gast in de keuken en maken samen een vriendenmenu.

Op zondag februari is het genieten geblazen bij Elea in Rijswijk. Op dinsdag 19 februari staan de chefs in de keuken van Villa la Ruche in Voorburg. Zeker voor vaste gasten is het een leuke manier om in aanraking te komen met de signatuur van een andere chef.

Op het menu staat een 6-gangen verrassingsmenu. Daarbij is de keuze om te kiezen voor het menu voor 70 euro per persoon, of voor de compleet verzorgde versie met glas mousserende wijn als aperitief, een passend glas wijn per gang, tafelwater en koffieservies. De all-in prijs hiervoor is 130 euro.

Wie niet kan kiezen en van beide vriendenmenu’s wil genieten, krijgt korting bij een reservering voor 17 én 19 februari. Reserveren kan door te bellen met 070-3860110.

Takis Panagakis is van Griekse komaf en probeert zoveel mogelijk met Griekse producten en invloeden te werken in zijn hoogwaardige keuken. Marko Karelse staat bekend om zijn herkenbare smaken die op originele wijze worden gepresenteerd. Beide restaurants behoren tot de betere eetgelegenheden van de regio Den Haag.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Muziekdiner met Michiel Borstlap bij Bij Jef op Texel

Volgend artikel

Proef & Overtuig Menu bij Cordial in Oss

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.