Nieuws

Chefs Bilderberg Hotels serveren gerechten van Auguste Escoffier

The Park-inspired by Erik van Loo staat van 13 tot en met 23 november in het teken van Auguste Escoffier. Zes aan Bilderberg Hotels verbonden chefs brengen in die periode in het Rotterdamse restaurant een ode aan de man die verantwoordelijk is voor de fundering van de Franse keuken.

Erik van Loo, Richard de Vries, Arjan Bisschop, Patrick Kessler, Tonny Berentsen en Stefan van Sprang hebben allen hun favoriete Escoffier-gerecht gekozen.

The Park Rotterdam
Deze staan van maandag 13 tot en met donderdag 23 november op een historische menukaart van restaurant The Park-inspired by Erik van Loo. De gerechten staan à la carte op de menukaart waarbij 4 gangen wordt aangeboden voor 45 euro.

Franse keuken
Auguste Escoffier (1846-1935) wordt beschouwd als grondlegger van de Franse keuken en zijn standaardwerk ‘Le Guide Culinaire’ telt 5000 nauwkeurige recepten, waaronder de pêche melba, poire belle Hélene en de tournedos Rossini.

The Park
Restaurant The Park-inspired by Erik van Loo is onderdeel van Bilderberg Parkhotel aan de Westersingel in Rotterdam. Lunch wordt geserveerd van maandag tot en met vrijdag, voor het diner kun je zeven dagen in de week terecht.

Vorig artikel

Nieuwe chef voor De Kersentuin in Amsterdam

Volgend artikel

Blog Nice to Meat: Ode aan de hamburger

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.