Chef2Chef

Chef2Chef: Menno over Pascal en Pascal over Menno

Pascal Beeren en Menno Post gaan instituut De Bokkedoorns voorzien van nieuw elan. Samen geven ze leiding aan het tweesterrenrestaurant in Overveen. Goed moment dus om te kijken hoe goed ze elkaar kennen. In deze aflevering van Chef2Chef beantwoorden ze onafhankelijk van elkaar vragen over de ander.

In onze videorubriek Chef2Chef beantwoorden twee personen onafhankelijk van elkaar vragen over de ander. Dat kunnen de chef en zijn of haar rechterhand zijn, maar ook twee collega’s uit de bediening of (zakelijk) partners.

De Bokkedoorns
In de nieuwste aflevering leggen wij een aantal vragen voor aan Menno Post en Pascal Beeren. Het duo gaat, nu nog in samenwerking met Pascals vader John, De Bokkedoorns van nieuw elan voorzien.

Alliance Gastronomique
Het tweesterrenrestaurant in Overveen, een culinair instituut, is aangesloten bij culinair samenwerkingsverband Alliance Gastronomique.

Chef2Chef is één van de videorubrieken van ChefsFriends. Via deze link kun je eerdere afleveringen bekijken.

Vorig artikel

Wellness in tophotels: de beauty’s van de beautysalons

Volgend artikel

Vista Willemstad viert 1-jarig bestaan met jubileummenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.