Chef2Chef

Chef2Chef: Laurent over Artur, Artur over Laurent

Op een prachtige locatie bij de jachthaven van Breskens ligt het met één Michelinster bekroonde Spetters. De 28-jarige Laurent Smallegange staat aan de vooravond van een flinke restyling van zijn restaurant. Met zijn souschef Artur Bober neemt hij deel aan onze videorubriek Chef2Chef, waarin ze vragen beantwoorden over elkaar.

Welke karaktereigenschap van zijn souschef Artur Bober zou de ‘ongeduldige’ Laurent Smallegange graag willen hebben?

Schelden of masseren
En hoe zijn de beide heren in de keuken van restaurant Spetters? Kiezen voor schelden of zijn ze van het masseren? Hoe omschrijft Artur de signatuur van zijn chef en wat doen ze over vijf jaar.

Laurent Smallegange
ChefsFriends legde de vragen voor aan Laurent en Artur en onafhankelijk van elkaar geven ze hun antwoorden.

JRE Nederland
Laurent Smallegange is met Spetters aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland. Zijn collega’s kozen hem tot Chef van het Jaar 2015.

Video
Chef2Chef is één van de videorubrieken van ChefsFriends. Via deze link kun je alle afleveringen bekijken.

Vorig artikel

Hotel Ramada Apollo Amsterdam heeft curlingbaan op dak

Volgend artikel

De Nieuwe Polderkeuken zoekt Maître-Sommelier

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.