Nieuws

Chef-kok Gerhard Müller terug bij De Wanne in Ootmarsum

Gerhard Müller is terug bij De Wanne. De Nederlandse chef-kok, die het vak leerde in (internationale) sterrenkeukens, keert na een afwezigheid van vier jaar terug bij het restaurant van Parkhotel De Wiemsel in Ootmarsum. ‘Mijn stijl is om met gevoel te koken en met zorg en respect voor het product.’

‘Hij was ooit de jongste chef in Nederland met een Michelinster, nu is Gerhard Müller 47 jaar en nog steeds uniek in zijn creativiteit aan de kachel’, zo kondigt Parkhotel de Wiemsel in Ootmarsum de terugkeer van de chef-kok aan.

Parkhotel De Wiemsel
Nadat hij vier jaar is weggeweest, gaat hij weer de scepter zwaaien over het keukenteam in restaurant De Wanne.

Regionale producten
‘Mijn stijl is om met gevoel te koken en met zorg en respect voor het product’, aldus Gerhard. ‘Ik verwerk regionale, zuivere producten en bereid ze op een verfijnde en eerlijke manier.’

Michelin
De Nederlander groeide op in Oostenrijk en Nederland en leerde zijn vak in grote sterrenkeukens, onder andere bij Dieter Müller in het Schlosshotel Lerbach.

Restaurant De Wanne was in de vorige periode onder Gerhard twintig jaar in het bezit van een Michelinster.

Vorig artikel

Brasserie Carstens van Maik Kuijpers in Park Plaza Victoria Amsterdam

Volgend artikel

Amsterdam inspiratiebron nieuwe cocktails Twenty Third Bar

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.