Nieuws

Chef en Maître weg bij Hotel de Wereld / Restaurant O Mundo*

Dennis Richter Uitdenbogaardt, sinds 1 september 2011 chef bij Restaurant O Mundo* in Wageningen, gaat weg. In januari 2015 werd hij naast chef-kok ook directeur van Hotel de Wereld. Daarnaast vertrek ook Maître-Sommelier Yvo Kwak. Hij gaat naar Parc Broekhuizen in Leersum.

De chef heeft de keuze om te vertrekken genomen, na een dienstverband van meer dan 13 jaar, omdat Richter Uitdenbogaardt volgens eigen zeggen een nieuwe en uitdagende toekomst tegemoet wil gaan. Welke exacte invulling daaraan gegeven gaat worden, laat hij nog in het midden.

Richter Uitdenbogaardt continueerde de Michelin-ster toen hij in 2009 chef werd. Ook was hij verantwoordelijk voor Restaurant DrinksandBites, het kleine zusje van Restaurant O Mundo*.

Yvo Kwak gaat een nieuwe uitdaging aan bij Parc Broekhuizen in Leersum. Hij verlaat de zaak na een dienstverband van ruim 4 jaar. Beiden vertrekken per 1 september.

Vorig artikel

Negen Michelinsterren verzorgen jubileumlunch Alliance Gastronomique

Volgend artikel

Favoriete restaurants van Laurent Smallegange in Zeeland

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.