Nieuws

Château St. Gerlach heeft ‘mooiste venue’ in koffie top 100

Het koffie- en lunchconcept van Château St. Gerlach in Valkenburg is door Misset Horeca uitgeroepen tot ‘mooiste venue’ uit de Koffie Top 100. Burgemeester Quicx staat op 42 in het overzicht met beste koffiezaken van Nederland. Ook SkyLounge, Serre (beide Amsterdam), Nobel Ameland en Ambassade Hotel Amsterdam staan erin.

De Koffie Top 100 is een initiatief van vakblad Misset Horeca. Deze jaarlijkse lijst bevat een overzicht van de honderd beste koffiezaken van ons land.

Burgemeester Quicx
Burgemeester Quicx, Coffee & More opende begin dit jaar de deuren in de kasteelhoeve van Château St. Gerlach van de bekende hoteliers Camille Oostwegel senior en junior. Het is dagelijks geopend.

Het koffie- en lunchconcept staat op plaats 42 in de top 100 die maandag 25 september is gepresenteerd. Daarnaast won het de titel ‘beste koffievenue’. Deze prijs wordt uitgereikt aan het bedrijf met het beste interieur, de beste uitstraling en het beste concept.

DoubleTree by Hilton
Ook de SkyLounge van DoubleTree by Hilton Amsterdam (plek 25), Serre in hotel Okura Amsterdam (79) hotel-restaurant Nobel in Ballum op Ameland (88) en het Ambassade Hotel in Amsterdam (89) haalden de lijst met daarin de honderd beste bedrijven.

De top 3 is als volgt: 1) Josephine Coffee in Arnhem, 2) Talud 9 in Utrecht en 3) De Tippe in Vledder. De volledige lijst kun je hier bekijken.

Lees ook: Zo drink je koffie in onze topzaken

Vorig artikel

Jean Luc Etienne nieuwe sommelier restaurant Parkheuvel Rotterdam

Volgend artikel

HanTing-sommelier Saskia Schurink naar Holland-Amerika Lijn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.