Nieuws

Château Neercanne viert nieuwe keuken met speciaal menu

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Château Neercanne in Maastricht heeft een nieuwe keuken. Om dat te vieren, serveert chef Hans Snijders in februari en maart van dinsdag tot en met vrijdag het Neerkanjer Menu geserveerd. Beschikbaar als lunch (drie en vier gangen) en diner (vier gangen).

Laat je verrassen door de culinaire creaties van het team van Château Neercanne onder leiding van chef de cuisine Hans Snijders en junior chef de cuisine Gilbert Von Berg.

Michelinster
Het Neerkanjer Menu wordt geserveerd vanwege de realisatie van de nieuwe keuken van het met één Michelinster bekroonde restaurant.

Lunch en diner
In februari en maart van dinsdag tot en met vrijdag te bestellen als drie- (49,50 euro per persoon) of viergangenlunch (62,50 euro per persoon) en als viergangendiner (62,50 euro per persoon).

Camille Oostwegel
Een bijpassend drankenarrangement is beschikbaar voor 27 euro per persoon. Reserveren kan via de website van Château Neercanne.

Het sterrestaurant in Maastricht is onderdeel van Camille Oostwegel Châteauhotels & -restaurants.

Vorig artikel

Diner van chefs Bilderberg tijdens nieuwe Proef de Sterren

Volgend artikel

Dineren met je eigen wijn bij sterrestaurant Wolfslaar Breda

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.