Nieuws

Château Neercanne viert heropening mergelgrotten met Scharrellunch

Mooi nieuws uit Limburg. De mergelgrotten kunnen weer in gebruik worden genomen en dat vieren ze bij Château Neercanne in Maastricht met een feestelijke ‘Scharrellunch’ op zondag 1 oktober. Na een brand is alles schoongemaakt en zijn de grotten vrij van rooklucht.

Zondag 1 oktober aanstaande is het zover, aldus Château Neercanne in Maastricht. De mergelgrotten kunnen weer in gebruik worden genomen. Ze zijn schoongemaakt en vrij van rooklucht.

Wijnkelder
Om de heropening van de mergelgrotten en de wijnkelder te vieren, is een feestelijke ‘Scharrellunch’ georganiseerd.

Keuken
De ontvangst is om 12.00 uur, waarna je deelneemt aan een ‘wijnrally’ door de grotten. Aansluitend neem je plaats aan tafel voor een lunch van drie gangen. Het hoofdgerecht haal je zelf op in de keuken. De middag wordt afgesloten met een kop koffie of thee.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 65 euro per persoon, voor kinderen bedraagt de prijs 35 euro per persoon. Reserveren kan telefonisch via nummer (043) 325 13 59 of door het sturen van een e-mail naar info@neercanne.nl.

Vorig artikel

Hotel director Ludo de Jong over NH Collection Eindhoven Centre

Volgend artikel

Feestelijk vijfgangenmenu vanwege start Sillyfox in Veghel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.