Nieuws

Champagnemenu bij Laurent-Perrier-ambassadeur Mario Ridder

Mooie berichten van en over Mario Ridder. De sterchef is uitgeroepen tot eerste Laurent-Perrier-ambassadeur van Nederland. Om dit kracht bij te zetten, staat in september een speciaal champagnemenu op de kaart van restaurant Joelia. Zijn andere zaak in Rotterdam, CEO Baas van het Vlees, viert het 4-jarig bestaan.

Mario Ridder van het Rotterdamse restaurant Joelia is begin deze maand uitgeroepen tot eerste ambassadeur van Laurent-Perrier in Nederland. De sterchef ontving de bijbehorende oorkonde tijdens de najaarsproeverij van Kwast Wijnkopers.

Restaurant Joelia
De benoeming ging samen met de introductie van de nieuwe champagne La Cuvée Brut van Lauren-Perrier. Mario draagt dit champagnehuis al langere tijd een warm hart toe.

Om zijn ambassadeurschap kracht bij te zetten, heeft de sterchef deze maand een speciaal champagnemenu op de kaart staan. Bij ieder gerecht wordt een verrassend glas champagne geserveerd.

CEO Baas van het Vlees
Tegelijkertijd viert Mario het 4-jarig bestaan van CEO Baas van het Vlees, eveneens in Rotterdam. De dagelijkse leiding daar is in handen van zijn partner Sharon Kars.

Nog een goede reden nodig om er naartoe te gaan: recent is een nieuwe keuken geplaatst en daardoor zijn er nog meer mogelijkheden gekomen om vlees te bereiden.

ChefsFriends feliciteert Sharon en Mario van harte met deze twee heugelijke gebeurtenissen.

Vorig artikel

Vrolijke en energieke koers De Karpendonkse Hoeve

Volgend artikel

Chef2Chef Zarzo: Adrian Zarzo en Gijs van den Heuvel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.