Nieuws

Champagnediner bij Het Roode Koper in Leuvenum

Liefhebbers van champagne moeten absoluut reserveren voor het Legras & Haas-diner bij Het Roode Koper in Leuvenum. Zondag 21 oktober serveren chef Dennis van den Beld en sommelier Maurice Griep een prachtig diner, waarbij champagnes van dit huis centraal staan.

Champagne is de meest feestelijke drank en heerlijk bij iedere gelegenheid, zo wordt het Legas & Haas-diner bij restaurant Het Roode Koper in Leuvenum aangekondigd. ‘There’s happiness in every bubble.’

Dennis van den Beld
Tijdens het diner staan de champagnes van Legras & Haas centraal. Chef Dennis van den Beld zorgt voor de gerechten, sommelier Maurice Griep voor de bijpassende dranken.

Wijnmaker Jéröme Legras is aanwezig voor het verzorgen van de proeverij en het toelichten van de champagnes.

Hotelkamer
De ontvangst is om 17.00 uur, een uur later neem je plaats aan tafel. Het arrangement is beschikbaar inclusief overnachting (vanaf 159 euro) en zonder hotelkamer (95 euro per persoon).

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@roodekoper.nl of door te bellen met telefoonnummer (0577) 40 73 93.

Vorig artikel

Sterchef Arjan Bisschop neemt keuken Nobel Ameland over

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Gelderland van Rik Jansma

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.