Nieuws

Champagne, rondvaart en tweesterrenlunch met Da Vinci

Restaurant Da Vinci en De Gouverneur gaan (weer) zomervaren. In juli en augustus geniet je van champagne, een rondvaart door de haven van Maasbracht en een tweesterrenlunch inclusief wijnen verzorgd door Margo Reuten en Petro Kools. Deelnemen kan voor een all-inprijs van 99 euro.

Deelnemers aan dit zomerse arrangement van Da Vinci en De Gouverneur van Limburg worden welkom geheten op de rondvaartboot en eindigen in het tweesterrenrestaurant.

Maasbracht
De ontvangst is met champagne en aansluitend wordt een tocht gemaakt van ruim een uur door de haven van Maasbracht, een van de grootste binnenhavens van Nederland.

Als gast geniet je van hapjes en ervaar je het schutten in de drielingsluis met een verval van 12 meter. Deze sluis bestaat uit drie sluizen en heeft het grootste verval van Nederland.

Drie gangen
Na de vaartocht wordt aangemeerd bij Da Vinci, waar je geniet van een driegangenlunch inclusief begeleidende wijnen van de hand van Margo Reuten en Petro Kools, tafelwater en koffie of thee.

All-in
Deelnemen kan voor 99 euro per persoon, deze prijs is all-in. De beschikbare data zijn woensdag 20 en donderdag 21 juli, donderdag 18 augustus, zondag 21 augustus, donderdag 25 augustus en zondag 28 augustus.

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantdavinci.nl of te bellen met (0475) 46 59 79. In alle gevallen is de aanvang 11.45 uur.

Vorig artikel

Nieuwe FG Restaurant opent 9 augustus; reserveren kan

Volgend artikel

Soenil Bahadoer houdt kliekjesavond bij De Lindehof in Nuenen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.