Nieuws

Cees Helder kookt bij jubilerende Villa Beukenhof Oegstgeest

Villa Beukenhof in Oegstgeest bestaat 500 jaar en eigenaar Erwin Rozendal viert dat in 2017 iedere maand met een ‘TopChef on SunDay’. Zondag 9 april is die topper Cees Helder. Nederlands eerste driesterrenchef serveert een vijfgangenlunch en voor 89 euro all-in kun jij erbij zijn.

In april is het dubbel feest voor Villa Beukenhof. Het instituut bestaat in 2017 500 jaar, maar op de eerste dag van de maand was het bovendien een jaar geleden dat Erwin Rozendal eigenaar werd. Om het jubileum op een goede manier te vieren, wordt iedere maand het ‘TopChef on SunDay’-evenement gehouden.

Cees Helder
Zoals de naam al doet vermoeden, komt op zondagmiddag een topchef een lunch verzorgen. Na Herman den Blijker (februari) en Paul Fagel (maart) is het nu de beurt aan Cees Helder.

Hij is niet alleen Nederlands eerste driesterrenchef, maar ook oud-directeur (1983-1987) en ‘vriend’ van de villa, aldus Erwin.

Lunch
Zondag 9 april kookt Nederlands eerste driesterrenchef een speciale vijfgangenlunch in samenwerking met de brigade van Villa Beukenhof.

De ontvangst is vanaf 13.00 uur (met een bruisend aperitief), om 14.00 uur ga je aan tafel. Als volger van ChefsFriends kom je in aanmerking voor een speciaal tarief: 89 euro all-in in plaats van 99 euro all-in.

Reserveren
Wil je erbij zijn, reserveer dan je plek. Dat kan door het sturen van een e-mail naar erwin@villa-beukenhof.nl.

Cabaret
Vrijdag 21 april is er een avond cabaret in het restaurant. Heerlijk dineren (vijf gangen) en genieten van cabaret voor een prijs van 65 euro per persoon.

Villa Beukenhof is aangesloten bij QL Hotels & Restaurants, de collectie van ruim 120 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels.

Vorig artikel

Restaurant De Loohoeve introduceert JRE-arrangement

Volgend artikel

De Librije stijgt op ranglijst World’s 50 Best

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.