Nieuws

Camille Oostwegel presenteert programma jubileumeditie Cultuurtocht

Een jubileum voor Camille Oostwegel sr. De hotelier gaat in augustus voor de 25e keer op Cultuurtocht. Wie met hem meegaat, verblijft drie nachten in hotel Château St. Gerlach in Valkenburg en wordt vier dagen meegenomen langs bijzondere plekken en locaties.

De 25e editie van de Cultuurtocht start zondag 12 augustus om 14.00 uur met koffie en Limburgse vlaai op Château St. Gerlach.

Château St. Gerlach
De dagen daarna neemt Camille Oostwegel sr. je mee en bezoek je bijzondere locaties en bezienswaardigheden.

Maastricht
Op het (voorlopige) programma staan onder andere de prehistorische vuursteenmijn in het Savelsbos, de wijngaard in het WIJland, museum Insel Hombroich in Neuss, De Carishof in Klimmen en Kasteel Vogelsanck. De afsluiting is woensdag 15 augustus met een lunch in het Kruisherenhotel in Maastricht.

Deelnemen
De prijs bedraagt 825 euro per persoon op basis van twee personen in een luxe hotelkamer in Château St. Gerlach.

Inbegrepen zijn drie overnachtingen, ontbijt, busvervoer, diners, lunches, toegangsbewijzen, aperitieven, wijnproeverij en koffie en vlaai op zondag. Dranken tijdens diners zijn exclusief. Wie zijn verblijf wil verlengen, kan dat doen tegen speciaal tarief.

Voor reserveringen en verdere informatie kun je contact opnemen met Château St. Gerlach: info@stgerlach.nl of (043) 608 88 88.

Vorig artikel

Da Vinci Maasbracht gaat weer het water op met De Gouverneur

Volgend artikel

Kreeftenfestival bij restaurant O&O in St. Willebrord

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.