Nieuws

De Burgemeester komt met heerlijke culinaire 4=2 actie

Restaurant De Burgemeester in Linschoten houdt in de maanden juni, juli en augustus de zelfbenoemde heerlijke culinaire actie waarbij slechts de helft van de tafelgasten de menuprijs hoeven te betalen. Kom je met vier personen, dan betaal je voor twee. Zes is drie. Tien is vijf. Ga zo maar door.

Kom je met 20 mensen, dan betaal je voor 10, zo staat te lezen op de Facebookpagina van De Burgemeester. ‘Niets is namelijk zo leuk als mensen met familie en vrienden genieten van echt een bijzondere avond uit’, aldus de initiatiefnemers Sander Spruit en Anne Hövels van De Burgemeester.

‘We serveren een prachtig 5-gangenmenu voor 75 euro per persoon. Je geniet dan met z’n vieren en betaalt voor 2, dus 150 euro, exclusief de dranken’.

De actie geldt van dinsdag tot en met vrijdag voor lunch en diner, en op zaterdag voor diner. Er moet vooraf wel worden gereserveerd. Dat kan via info@deburgemeester.nl of door te bellen met 0348-414040. Maak bij de reservering bekend dat het om de speciale 4=2 actie gaat.

Restaurant De Burgemeester is gevestigd in het centrum van Linschoten. Het restaurant heeft een Michelinster en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Lees ook blog:
‘Nieuwe energie in De Burgemeester in Linschoten’

Vorig artikel

Kreeftmenu bij Hanninkshof in Enschede

Volgend artikel

Video: Leon Masselink van Wijngoed Montferland over wijnbouw

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.