Nieuws

Buikspek en octopus in augustusmenu restaurant Bij Erik

Restaurant Bij Erik in Leidschendam heeft het augustusmenu bekendgemaakt. Op het menu van het Bib Gourmand-restaurant van Erik Tas zien we onder andere buikspek en octopus.

De buikspek wordt geserveerd met rivierkreeftjes, salie en gnoccni. De octopus met tomaat, mozzarella en basilicum. Verder zien we op het menu Thai gamba, short-rib, ree en abrikoos.

Voor de lunch begint het augustusmenu vanaf 28 euro en loopt op tot 50 euro. Diner gaan van 37 euro tot 73 euro voor 7 gangen.

Reserveren kan door te bellen met 070-3010451.

Restaurant Bij Erik is voor lunch geopend van woensdag (12.00 uur) tot en met zondag (14.30 uur), en voor diner van woensdag (18.00 uur) tot en met zondag (22.00 uur).

Restaurant Bij Erik is gevestigd aan het Sluisplein nummer 9 gelegen aan het water. Het restaurant staat onder leiding van Erik Tas en is door Michelin bekroond met een Bib Gourmand, een teken dat er een vriendelijk prijs-kwaliteitverhouding wordt gehanteerd.

Vorig artikel

Aanlokkelijk zomermenu bij Twenty2 in Apeldoorn

Volgend artikel

In augustus Zomermenu bij De Beejekurf in Venray

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.