Nieuws

Bubbelbrunch bij restaurant In de keuken van Floris Rotterdam

De winterse Bubbelbrunch van restaurant In de keuken van Floris in Rotterdam krijgt een vervolg. Zondag 6 mei is de eerste lente-editie. Als gast geniet je van zes gerechten, zes verschillende champagnes van één huis inclusief persoonlijke toelichting en de mogelijkheid om deze op de dag zelf te kopen.

Zoals de naam al doet vermoeden, draait het deze dag om brunchen en champagne, aldus Floris Versluijs van restaurant In de keuken van Floris in Rotterdam weten. De wintereditie van de Bubbelbrunch krijgt op 6 mei een vervolg, maar dan met de lente als thema.

Champagne
Het concept is als volgt: je geniet van zes gerechten, zes verschillende champagnes van één huis, een persoonlijke uitleg van de champagneproducenten en de mogelijkheid om champagne op de dag rechtstreeks te kopen voor een départ en cave-tarief.

Champagnehuis
Tijdens deze tweede editie staat het champagnehuis Sabin Godmé centraal. Wijnmaker Jean-Marie is aanwezig voor een persoonlijke toelichting.

Reserveren
Een plek aan tafel kost 135 euro, dit is een all-inprijs. De middag vangt aan om 14.00 uur, reserveren kan via de website van restaurant In de keuken van Floris.

Vorig artikel

Restaurant De Burgemeester in Linschoten serveert Zomerbeleving

Volgend artikel

Restaurant Tante Kee viert de lente met een arrangement all-in

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.