Nieuws

Brunchen bij La Rive in Amstel Hotel in Amsterdam

InterContinental Amstel Amsterdam, in de volksmond ook wel het Amstel Hotel genoemd, komt met en Amstel Brunch. De brunch vindt plaats in het karakteristieke Restaurant La Rive.

De brunch vindt elke zondag plaats van 11.30 tot 14.30 uur. De kosten bedragen 95 euro per persoon, inclusief een Mimosa-cocktail of Bloody Mary.

Restaurant La Rive behoort tot de mooiste restaurants van Amsterdam. Niet in de laatste plaats vanwege het fantastische uitzicht op de Amstel. Zeker bij mooi weer heb je fabelachtig uitzicht over het water met tal van boten die voorbij varen.

Het restaurant staat sinds 2008 onder leiding van Roger Rassin. Zijn voorgangers waren onder andere Edwin Kats en Robert Kranenborg. Het Amstel Hotel behoort tot de bekendste hotels van ons land en kan rekenen op beroemde internationale gasten.

Het gebouw werd in 1863 ontworpen door Cornelis Outshoorn en het hotel werd in 1867 in gebruik genomen. Vandaag de dag telt het hotel 55 kamers en 24 suites. Verder is er een bar, zwembad en fitnessruimte.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bord'Eau zet vis uit Noordzee in de schijnwerpers

Volgend artikel

Jubileumarrangement Lauswolt: 65 euro per nacht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.