Nieuws

Bring your own bottle-lunch bij restaurant Merlet in Schoorl

Hotel en restaurant Merlet in Schoorl luidt het nieuwe jaar in met een ‘bring your own bottle’-lunch op zondag 14 januari. Als gast neem jij je eigen (favoriete) wijn mee en sterchef Jonathan Zandbergen zorgt voor de gerechten. De kosten voor het viergangenmenu bedragen 65 euro per persoon.

De bring your own bottle-lunch bij Merlet betekent dat je als gast een duik neemt in je eigen wijnkelder en je eigen wijn(en) meeneemt. Deze wijn deel je met je gasten en misschien zelfs wel met je buurman, die ook mooie wijnen bij zich heeft.

Het evenement is geïnspireerd op de traditie ‘La Paulée de Maursault’, waar wijnmakers hun beste wijnen meebrengen om indruk te maken op hun klanten.

Jonathan Zandbergen
De door Michelin bekroonde chef van Merlet, Jonathan Zandbergen, zorgt samen met zijn keukenteam voor een menu van vier gangen. Gegarandeerd een vermakelijke bourgondische middag dus.

Reserveren
De prijs voor het lunchmenu van vier gangen bedraagt 65 euro per persoon. Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@merlet.nl of door te bellen met telefoonnummer (072) 509 36 44.

Vorig artikel

Waanzinnige WestCord Weken bij WestCord Hotels

Volgend artikel

Winterspecial-arrangement bij Kruisherenhotel Maastricht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.