Nieuws

Bring Your Own-avonden bij restaurant Wolfslaar in Breda

Restaurant Wolfslaar in Breda houdt ook in het nieuwe jaar Bring Your Own-avonden. Voor 2019 zijn er vier vastgesteld. Als gast neem je op deze avonden je favoriete wijn mee en zorgt de keuken onder leiding van sterchef Maarten Camps voor smakelijke, bijpassende gerechten.

‘De gast de wijn, Wolfslaar de gerechten’, zo worden de Bring Your Own-avonden voor 2019 in het Bredase sterrestaurant aangekondigd.

Maarten Camps
Wie het leuk vindt om zijn of haar eigen wijn mee te nemen, kan een plek reserveren voor 21 maart, 6 juni, 26 september en/of 21 november (allemaal donderdagen).

In de week voorafgaand aan het diner laat je weten welke wijnen je meeneemt en vervolgens gaan sommelier Kayleigh Hagesteijn en chef-kok Maarten Camps aan de slag met een menu dat perfect aansluit.

Reserveren
Voor meer informatie kun je terecht op de website van restaurant Wolfslaar. Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar restaurant@wolfslaar.com of te bellen met telefoonnummer (076) 560 80 00.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Diner met 3D-animatie bij hotel Novotel in Hoofddorp

Volgend artikel

Win receptenwaaiers vega, tapas, sushi en smoothie

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.