Nieuws

Bretelli wordt restaurant MARREES op andere locatie

Jan en Patricia Marrees starten eind van dit jaar een nieuw restaurant. De eigenaren van sterrestaurant Bretelli in Weert openen dan restaurant MARREES op een andere locatie in Weert.

Restaurant MARREES komt op de begane grond van een gloednieuw ovaalvorming pand aan de Stadhuispassage 10 in Weert. Boven het restaurant komt appartementencomplex La Cour Bleue.

Smaak en beleving vormen de kernwoorden van het nieuwe restaurant, of zoals Jan en Patricia het zelf zeggen: ‘het ideale restaurant waarin je een avond achteroverleunen kunt, waar je welkom bent in sympathieke gastvrijheid’.

Het ovaalvormige restaurant gaat 60 couvert tellen en bij mooi weer nog eens 40 buiten op het terras. Dat is behoorlijk mee dan de huidige capaciteit van restaurant Bretelli in de Hoogstraat in Weert.

Restaurant MARREES wordt verder toegankelijk en ontspannen, zo gastvrij als de gastheer en gastdame zelf. De ambiance wordt ‘werelds’, waar zowel borrelen als lang tafelen mogelijk wordt.

Richting het einde van het jaar staat de verhuizing op het programma. Het team gaat mee naar de nieuwe locatie. Het hele jaar blijft het bruisen in het huidige restaurant Bretelli. Dit jaar zal Bretelli nog volop draaien met mooie evenementen zoals onder andere de ‘Best-off-Bretelli’.

Vorig artikel

Lunchactie bij Da Vinci in Maasbracht vanwege jubileum

Volgend artikel

Asperge-wijnavond bij Twenty2 in Apeldoorn

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.