Nieuws

Bretelli luidt jaar uit met Niks in the Fridge-menu

Jan Marrees wil de koelkast van zijn restaurant Bretelli in Weert graag leeg hebben als het nieuwe jaar begint. De met één Michelinster bekroonde chef serveert daarom van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 december een vijfgangenmenu voor een vriendenprijs van 59,50 euro per persoon.

De dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw is sterrestaurant Bretelli in Weert geopend. Van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 december vindt een speciale editie plaats van het welbekende ‘Niks in the Fridge’-menu.

Jan Marrees
Jan Marrees serveert die dagen een speciaal vijfgangenmenu voor een vriendenprijs van 59,50 euro per persoon. ‘Geen menukaart dus, maar je mag wel aangeven waarvan je niet houdt of wat je niet mag hebben.’

Reserveren
Reserveren kan door te bellen met telefoonnummer (0495) 45 20 28 of een e-mail te sturen naar contact@bretelli.nl. Geef daarbij aan dat je komt voor ‘Niks in the Fridge’.

Sluiting
Bretelli is gesloten van vrijdag 30 december tot en met zaterdag 7 januari. Vanaf dinsdag 10 januari is het restaurant weer regulier geopend vanaf 18.00 uur.

JRE Nederland
Jan Marrees is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Chef2Chef: Jan en Pim

Chef-kok en eigenaar Jan Marrees van Bretelli is één van de deelnemers aan onze videorubriek Chef2Chef. Samen met zijn rechterhand beantwoordden ze vragen over elkaar voor onze draaiende camera.

Vorig artikel

Chef2Chef: Laurent over Artur, Artur over Laurent

Volgend artikel

Video: Jef Schuur van Bij Jef over lokaal, groenten en avond theater

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.