Nieuws

Brasserie Carstens in Amsterdam ook open voor lunch

Brasserie Carstens is nu ook geopend voor de lunch. De eetgelegenheid van Park Plaza Victoria Amsterdam, met een concept dat is bedacht door Maik Kuijpers, biedt plaats aan 85 gasten en serveert zeven dagen per week producten die veelal afkomstig zijn van Nederlandse bodem.

Een kleine maand geleden opende Brasserie Carstens in Park Plaza Victoria Amsterdam de deuren voor het diner.

Maik Kuijpers
Het concept, dat zich kenmerkt door het gebruik van producten die veelal afkomstig zijn van Nederlandse bodem, is bedacht door Maik Kuijpers.

Lees ook: Maik Kuijpers brengt boerderij naar hartje Amsterdam

De Librije
Maik werkte jaren als rechterhand van Jonnie Boer bij driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

Nederlandse producten
Brasserie Carstens brengt de boerderij naar de stad. Naast producten van Nederlandse bodem hebben ook de wijnen een connectie met ons land.

Park Plaza Victoria
De naam Carstens is geïnspireerd op die van de familie Carstens, die in de 19e eeuw woonde en werkte in één van de kleine huisjes in het aanpalende hotel Park Plaza Victoria Amsterdam.

De eetgelegenheid is vanaf vandaag ook zeven dagen per week geopend voor de lunch. Er is plek voor 85 gasten.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Amsterdam Cocktail Week bij Bluespoon Restaurant & Bar

Volgend artikel

Zes sterrenchefs trappen aspergeseizoen af bij Valuas in Venlo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.