Nieuws

Boschendal-picknick in tuin bij Central Park in Voorburg

Ook deze zomer vindt bij Central Park in Voorburg Le Pique Nique plaats. Iedere zondag in juli, augustus en september kun je met een rijkelijk gevulde picknickmand terecht in de parktuin bij het restaurant voor het bekende Boschendal-gevoel.

Picknicken onder eeuwenoude bomen of een parasol, of ‘gewoon’ in de zon. Het kan allemaal in de parktuin van Central Park in Voorburg. Iedere zondag in de maanden juli, augustus en september van 12.00 tot 17.00 uur.

Zuid-Afrika
Le Pique Nique is een ode aan de beroemdste picknick van Zuid-Afrika. Ervaar het Boschendal-gevoel nu ook in Voorburg. Ook beschikbaar als cadeau.

Boschendal-wijnen
De rijkelijk gevulde picknickmanden zijn beschikbaar vanaf twee personen en zijn voorzien van de lekkerste koude gerechtjes om van te smullen. Aangevuld met een van de heerlijke wijnen uit de Boschendal-collectie: wit, rood of rosé.

Reserveren
Je kunt een plek in de tuin reserveren via de website van Central Park. De kosten per persoon bedragen 39,50 euro voor volwassenen en 15 euro voor kinderen (minimaal twee personen).

Voor meer informatie, de voorwaarden en reserveringen voor gezelschappen groter dan twintig personen kan contact worden opgenomen met Central Park.

Telefonisch via nummer (070) 387 20 81 of door het sturen van een e-mail naar info@centralparkronblaauw.com.

Vorig artikel

‘Ongezouten mening’-dagen bij restaurant De Rozario Helmond

Volgend artikel

Zomersluiting HFSLG in Bosch en Duin: koelkast moet leeg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.