Nieuws

Boompjes Restaurant Overloon omarmt filosofie Dutch Cuisine

Boompjes Restaurant in Overloon mag zich officieel een Dutch Cuisine-restaurant noemen. Eigenaren Veronique en Jaap Volman zijn een samenwerkingsverband aangegaan met de organisatie, die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot.

Dutch Cuisine ziet Nederlandse restaurants en chef-koks als belangrijke ambassadeurs voor het uitdragen van haar boodschap.

Seizoenen
Die visie is gebaseerd op koken op duurzame en bewuste wijze met zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten en met zo weinig mogelijk waste.

Jaap Volman
Ondernemers Veronique en Jaap Volman onderstrepen deze uitgangspunten in hun Boompjes Restaurant in Overloon en zijn daarom een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine.

‘De visie van Dutch Cuisine is er een die helemaal past bij Boompjes Restaurant’, aldus eigenaar Jaap Volman tegen ChefsFriends.

Nederlandse eetcultuur
‘We hebben een aantal heerlijke Dutch Cuisine-gerechten op de kaart staan, waarbij weer eens goed duidelijk wordt waarom we met zijn allen best trots mogen zijn op de unieke Nederlandse eetcultuur.’

Vorig artikel

Wijnproeverij met lunch bij restaurant De Lindenhof in Giethoorn

Volgend artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Gelderland van Rik Jansma

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.