Nieuws

De Bokkedoorns, De Lindenhof en La Rive in internationale lijst

Mooi nieuws voor De Bokkedoorns in Overveen, De Lindenhof in Giethoorn (foto) en La Rive in Amsterdam. De drie bedrijven zijn opgenomen in een lijst met daarin de tweehonderd beste ‘klassieke restaurants’, een initiatief van Opinionated about dining.

De Top 100+ Classical & Heritage Restaurants 2017 is de officiële naam van de door Opinionated about Dining gepubliceerde lijst.

Klassieke keuken
Het gaat om tweehonderd restaurants die volgens de initiatiefnemer onderscheidend zijn vanwege hun hun status als erfgoed.

De Bokkedoorns
Drie Nederlandse restaurants hebben een plek gekregen in het overzicht. De Bokkedoorns van John en Pascal Beeren en Menno Post in Overveen staat op plek 48.

De Lindenhof
Martin Kruithof en zijn De Lindenhof in Giethoorn hebben positie 80 behaald en het Amsterdamse La Rive staat genoteerd op plaats 127.

De lijst wordt aangevoerd door Hôtel de Ville – B. Violier in het Zwitserse Lausanne en is te bekijken via deze link. De top 3 wordt gecompleteerd door Régis et Jacques Marcon (Saint-Bonnet-le-Froid, Frankrijk) en Troisgros (Ouches, Frankrijk).

Vorig artikel

Acties met getal 50 bij restaurants jubilerende Alliance Gastronomique

Volgend artikel

Vier 10 jaar De Herberg met arrangement Ontmoeten en begroeten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.