Boeken

Boek Smaakvrienden van Angélique Schmeinck vernieuwd

Boeken – Of je nu foodie, food professional, topchef of enthousiaste amateurkok bent: er is altijd gelegenheid om nieuwe smaakvrienden te ontmoeten. Meesterkok Angélique Schmeinck daagt je uit om met dit boek dwars door je eigen culinaire grenzen heen te breken.

Want hoe handig zou het zijn om niet meer te moeten nadenken over wat je vandaag op het menu zet of welke ingrediënten het best bij elkaar passen? Hoe zou het zijn om dat werkelijk voor je te zien?

Smaakvrienden heeft van alle populaire groenten- en fruitsoorten alle smaakrelaties zichtbaar gemaakt in culinaire mindmaps. Foodpairing op zijn best! Door een uitgekiende vormgeving dwalen je ogen over de ongekende mogelijkheden om zelf eenvoudig en snel een fraai gerecht samen te stellen.

Smaakvrienden verhoogt jouw eigen culinaire fingerspitzengefühl en haalt de creativiteit die in je zit naar boven. Succes gegarandeerd!

Kijk maar eens hier bij de preview

Nu gesigneerd verkrijgbaar via de webshop van Angélique Schmeinck.;

Met Smaakvrienden heb je smaak en inspiratie letterlijk voor ogen. Hoe handig is het als je direct ziet wat je op het menu kunt zetten waarbij de beste match aan ingrediënten en bereidingen glashelder en aantrekkelijk in beeld zijn gebracht?

Smaakvrienden is je gids en inspiratiebron voor culinaire creativiteit. Aan de hand van overzichtelijke mindmaps die de beste smaakcombinaties tussen ingrediënten weergeven ontdek en creëer je keer op keer jouw unieke gerecht.

Vorig artikel

Vijf nieuwe leden voor restaurantvereniging JRE-Nederland

Volgend artikel

Vincent van Riet nieuwe maître restaurant Bord’Eau Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.