Nieuws

Bjorn Stukje nieuw chef-kok HFSLG Bosch en Duin

Bjorn Stukje is de nieuwe chef van HFSLG in Bosch en Duin. Hij is in het met een Michelinster bekroonde restaurant per 1 november de opvolger van Raoul Meuwese, die aan de slag gaat bij sterrestaurant Bridges in Amsterdam.

De opvolger van Raoul Meuwese bij HFSLG in Bosch en Duin begon ooit als leerling in de keuken van het met een Michelinster bekroonde restaurant.

Raoul Meuwese
Nu keert hij er als chef-kok terug, nadat hij de afgelopen jaren werkte bij onder andere Karel V in Utrecht, De Hoefslag en Invini in Wittem.

De aanstelling van Bjorn past volgens de eigenaren ‘in de koerswijziging die HFSLG eerder dit jaar heeft ingezet’.

Bistro en restaurant
Door de vergroting van de bistro en de vernieuwing van het restaurant is HFSLG toegankelijker geworden voor een breed publiek.

De bistrogerechten worden gekenmerkt door een klassieke kaart en een aantal huisspecialiteiten, die altijd op de kaart.

Michelin
In het door Michelin bekroonde restaurant kan de nieuwe chef-kok nog meer van zijn creativiteit en ambitie kwijt. Bjorn gaat in de keuken samenwerken met souschef Jasper Dorresteijn, inmiddels 5 jaar werkzaam voor HFSLG.

Vorig artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Gelderland van Rik Jansma

Volgend artikel

25 klassiekers in één menu bij Roberto’s Restaurant Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.