Nieuws

Bistro ’t Gerecht in Groningen viert tien jaar Bib Gourmand

Bistro ’t Gerecht in Groningen is in 2020 voor het tiende opeenvolgende jaar in het bezit van een Bib Gourmand. Om dat te vieren, serveert de keuken onder leiding van Henrice Dijks in januari en februari vijf zogeheten ‘four hands’ diners met nadruk op een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De toekenning van de tiende Bib Gourmand door Michelin viert bistro ’t Gerecht, het restaurant van hotel NH De Ville in Groningen.

Lees ook: De favoriete restaurants in Groningen van Henrice Dijks

Henrice Dijks
Voor executive chef Henrice Dijks is het de vijfde keer dat hij deze beloning voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Om dit Bib-jubileum te vieren, vinden in de maanden januari en februari vijf four hands diners plaats.

Lees ook: De favoriete delicatessenwinkels in Groningen van Henrice Dijks

Amsterdam
De chefs die onder andere naar Groningen komen, zijn Chris Naylor (Vermeer in Amsterdam), Randy Karman (The White Room in Amsterdam), Arjan Bisschop (De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag) en Leendert Scholtus (Restaurant Intens in Voorst).

Prijs-kwaliteit
Voor de data kun je terecht op de website van bistro ’t Gerecht. Tijdens de speciale diners wordt een menu van vijf gangen geserveerd voor 50 euro. ‘Met een knipoog naar prijs-kwaliteit’, aldus Henrice.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Koken met kaas met de beste fromager van de wereld

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Brabant van Dick Middelweerd

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.