Nieuws

Bistro en sterrestaurant ruilen van plek bij Hoefslag in Bosch en Duin

Het door Michelin bekroonde De Hoefslag in Bosch en Duin gaat een nieuwe koers varen. De huidige bistro wordt het (nieuwe) sterrestaurant en het voormalig fine dining-gedeelte wordt ingericht als nieuwe bistro. Na een verbouwing heropent de zaak 10 april bovendien onder een nieuwe naam: HFSLG.

‘We moeten vaak gasten teleurstellen die in de bistro willen eten, omdat ze vol zit’, verklaart eigenaar Marco Peek de veranderingen. ‘Aan de andere kant wilden de juist de gasten van het fine dining-restaurant een meer intieme ambiance aanbieden.’

Nieuw interieur
Vandaar dat is besloten om van de ruimte waarin voorheen bistro ‘de Ruif’ was gevestigd, het sterrestaurant te maken. ‘Er komt een nieuwe inrichting. We blijven uiteraard koken op sterniveau, uitsluitend voor diner en met bijbehorende service en ambiance.’

Klassiekers
In het huidige fine dining-restaurant, dat plaats biedt aan ruim honderd gasten, worden straks de bistrogasten bediend met lunch en diner op bistroniveau.

Op de kaart staan klassieke gerechten en een aantal huisspecialiteiten als ossenhaas met truffel, bouillabaisse en de bekende Hoefslag-klassieker risotto met truffel.

Bar en terras
De bar krijgt in de nieuwe opzet een prominentere functie en er komt een nieuw terras. Marco: ‘De Hoefslag is een plek waar mensen zich prettig voelen. Eten, drinken en genieten zonder opsmuk. Vandaar ook de verandering van Hoefslag naar HFSLG.’

Verbouwing
Na een kleine verbouwing opent HFSLG dinsdag 10 april de ‘nieuwe deuren. ‘Met een nieuw interieur, een nieuw terras en nieuwe en vertrouwde gezichten. ChefsFriends wenst alle betrokken veel succes.

Vorig artikel

Beluga Spring Sessions bij Beluga Loves You Maastricht

Volgend artikel

De beste hotels en restaurants in de stad Groningen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.