Nieuws

Bilderberg renoveert Résidence Groot Heideborgh en Hotel ‘t Speulderbos

De twee hotels van de hotelgroep Bilderberg in het Veluwse Garderen, Résidence Groot Heideborgh en Hotel ‘t Speulderbos, hebben een metamorfose ondergaan. Alle hotelkamers van beide hotels zijn gerestyled en de conferentieruimtes in Résidence Groot Heideborgh zijn volledig vernieuwd.

De vernieuwingen sluiten aan bij de ambitie van Bilderberg om Nederlands sterkste hotelmerk te zijn op het gebied van zakelijke bijeenkomsten, events en weekenden weg.

In Hotel ’t Speulderbos is Bilderberg een samenwerking aangegaan met Rivièra Maison. De hotelkamers hebben een natuurlijke uitstraling gekregen die uitstekend past bij de bosrijke en rustige omgeving.

Ruim opgezette suites
In Résidence Groot Heideborgh is gekozen voor een warme en rustige inrichting van de ruim opgezette suites met vernieuwde badkamer.

Naast de hotelkamers zijn ook de conferentieruimtes in Résidence Groot Heideborgh volledig vernieuwd. De ontmoetingsruimte is voorzien van een indrukwekkende entree en de meetingruimtes zijn uitgerust met de laatste technologie op het gebied van licht en geluid.

Wouter Wagelaar
General Manager Wouter Wagelaar, verantwoordelijk voor beide hotels, hierover: ‘In de conferentieruimte is, net als in de rest van het hotel, een luxe en ontspannen sfeer gecreëerd. Door aandacht te geven aan lichaam en geest kunnen we het beste uit onszelf halen’, aldus Wagelaar.

In de conferentieruimte van het dichtbij gelegen Hotel ’t Speulderbos draait het vooral om inspiratie en creativiteit. ‘Door de creativiteit te prikkelen en fun toe te voegen aan een meeting stimuleren wij bedrijven om tot nieuwe frisse ideeën te komen. Speciaal hiervoor hebben we de Whiteboardroom geïntroduceerd: een verrassende ruimte voor brainstorm- en creatieve sessies’, aldus Wagelaar.

17 Hotels in Nederland
De vernieuwingen van de twee hotels in Garderen zijn onderdeel van een grootscheeps investeringsprogramma van Bilderberg. De hotelgroep, met 17 hotels in Nederland, heeft in de afgelopen drie jaar ruim 36 miljoen euro geïnvesteerd in haar hotels. In totaal zijn maar liefst 870 hotelkamers, 830 badkamers, 20 restaurants en 79 meetingruimtes gerenoveerd en opnieuw ingericht.

Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming en beschikt over 17 hotels in het vier- en vijfsterrensegment.

Vorig artikel

De bewogen geschiedenis van de kaviaarhandel

Volgend artikel

Tuinfeest bij restaurant De Lindenhof in Giethoorn

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.