Nieuws

Bilderberg Hotels introduceert het Bilderberg Arrangement

Geniet met het Bilderberg Arrangement van een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en culinair driegangendiner in één van de twaalf hotels van de Nederlandse hotelketen. Hoe langer je verblijf, hoe voordeliger de prijs.

Overnacht met het Bilderberg Arrangement in één van de twaalf prachtige Bilderberg-hotels verspreid over heel Nederland.

Ontbijt en diner
Geniet van een overnachting inclusief het uitgebreide Bilderberg-ontbijtbuffet en een culinair driegangendiner.

Reserveren
Hoe langer je verblijft, hoe voordeliger de prijs is. Als gast kun je kiezen voor eenmaal een diner of een diner op iedere avond van je verblijf.

Reserveren kan via de website van Bilderberg Hotels. Daar vind je ook de deelnemende hotels. Er geldt een vanaf-prijs van 146 euro per verblijf met twee personen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Servais Tielman serveert afscheidsmenu bij Cucina del Mondo

Volgend artikel

Avond met wijnen uit de Moezel bij Bij Erik in Leidschendam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.