Nieuws

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland viert 50 jaar gastvrijheid

Feest bij Bilderberg. Hotel Klein Zwitserland in Heelsum bestaat vijftig jaar en dat kun jij meevieren met een speciaal jubileumarrangement. Je verblijft een nacht, geniet van het Bilderberg Ontbijt en een viergangendiner en ontvangt een welkomstcadeau op je kamer.

Klein Zwitserland is het hotel waarmee het in 1968 allemaal begon voor Bilderberg. In Heelsum, nabij Arnhem, wordt nu een halve eeuw gastvrijheid gevierd met een jubileumarrangement.

Geniet van een overnachting inclusief ontbijt, een welkomstcadeau op je kamer en een viergangendiner in restaurant De Kriekel.

De Kromme Dissel
Hotel Klein Zwitserland is gebouwd in chaletstijl. Het kleinschalige hotel telt 71 kamers en is gelegen midden in de natuur. Sterrestaurant De Kromme Dissel maakt onderdeel uit van het complex.

Halve eeuw
Het 50-jarig bestaan wordt gedurende het hele jaar gevierd. Zo staan verder onder andere een ‘Ervaar het Zwitserland Gevoel, Menu uit 1968’ en een barbecue op de planning. Ook de klassiekers van Klein Zwitserland komen aan bod.

Arrangement
Het arrangement is te reserveren via de website van Bilderberg en heeft een vanaf-prijs van 199 euro op basis van twee personen.

Vorig artikel

Schaften met Soenil Bahadoer bij De Lindehof in Nuenen

Volgend artikel

Eigen restaurantmaand bij Herberg Onder de Linden in Aduard

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.