Nieuws

‘Bike Break’ bij hotel Hilton The Hague in Den Haag

Heb jij wel eens een zakelijke bijeenkomst op locatie, dan wijzen we je graag op dit initiatief van Hilton The Hague. Met de ‘Bike Break’ krijg je als gast van het Haagse hotel de mogelijkheid om tussen het overleggen door extra te bewegen.

‘Het is bewezen dat variëteit, buitenlucht en beweging de productiviteit, creativiteit en concentratie van deelnemers bevordert en zodoende de bijeenkomsten succesvoller laten verlopen.’

Vergadering
Aldus Sjoerd Sybesma, general manager van Hilton The Hague, over het nieuwe initiatief ‘Bike Break’. Wie een vergadering, congres of evenement houdt in het hotel, heeft de mogelijkheid om dit te combineren met een fietstocht.

Gezonde levensstijl
Het concept is een reactie op de toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl. Zo kun je er ook een yogales boeken, een business energizer inplannen of een gezonde lunch met powerfood en juices reserveren.

Mindful Meetings
De Bike Break past in het Mindful Meetings-concept van Hilton The Hague. Sinds een jaar is het mogelijk verschillende healthy’s te boeken bij een vergadering, congres of evenement.

Pearl en Spark
Hilton The Hague ligt in het stadscentrum van Den Haag, in de buurt van het Centraal Station. In het hotel bevinden zich restaurant Pearl, cocktailbar Spark met terras aan het water en een Starbucks-koffiecorner.

Vorig artikel

Hotel Pulitzer Amsterdam stelt voormalig sterchef aan

Volgend artikel

Macallan whiskydiner bij InterContinental Amstel Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.