Nieuws

Bijzondere onderscheidingen voor De Tuinkamer en De Bokkepruik

Twee Nederlandse hotels zijn door Logis Hotels onderscheiden voor de kwaliteit van hun restaurants. Hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo en Hotel De Bokkepruik in Hardenberg staan in de nieuwe gids L’Exception Logis met een Table Distinguée, een bekroning voor de meest prestigieuze eetgelegenheden.

Logis Hotels heeft de nieuwe gids L’Exception Logis gelanceerd. Hierin staat het aanbod premium segment van hotelgroep die bestaat uit 2200 onafhankelijke hotel-restaurants in Europa.

Logis Hotels
In deze gids zijn de Nederlandse hotels De Tuinkamer in Ruurlo en De Bokkepruik in Hardenberg opgenomen met een Table Distinguée, Een onderscheiding die wordt uitgereikt aan de meest prestigieuze restaurants.

Jaap Istha
Hotel-restaurant De Tuinkamer in Ruurlo is gelegen in een prachtig landhuis. Chef-kok Jos Weel serveert gerechten met Franse tinten in een modern restaurant.

Het restaurant van De Bokkepruik in Hardenberg staat onder leiding van de ervaren Jaap Istha. Dit voormalig poststation is omgeven door bossen en een gezellig adres voor culinaire hoogstandjes in een moderne omgeving.

Onafhankelijke hotels
Logis Hotels is een internationaal samenwerkingsverband van ruim 2200 onafhankelijke hotel-restaurants in Nederland, Andorra, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Weer Italiaanse lunch bij Borg Piloersema van Dick Soek

Volgend artikel

Wijnspijs-avond Wirra Wirra bij Herberg Onder de Linden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.