Nieuws

Bij Jef op Texel aangesloten bij Relais & Chateaux

Hotel & Restaurant Bij Jef op Texel, goed voor een Michelinster, is lid geworden van Relais & Chateaux, een wereldwijd genootschap van kleinschalige toprestaurants en tophotels die worden gerund door onafhankelijke eigenaren en chefs.

Passie voor het vak, authenticiteit en een bijzondere locatie zijn slechts een paar voorwaarden om lid te mogen zijn van Relais & Chateaux. Bij Jef heeft het allemaal.

De ambitie van Relais & Chateaux is de rijkdom en diversiteit van de keukens van de wereld te koesteren en te promoten, en gastvrijheid in al z’n lokale facetten uit te dragen. Dat is wat de eigenaren van Bij Jef, Nadine Mögling en Jef Schuur, dagelijks doen.

‘Met ons thema local meets cosmopolitan sluiten we naadloos aan bij Relaix & Chateaux. Ook wij koesteren al het moois dat ons eiland en de omringende zee te bieden heeft, en combineren dat met de beste smaken en de mooiste wijnen van de wereld’, aldus Nadine.

Bij Jef is gevestigd in het eilanddorp Den Hoorn. Het restaurant heeft sinds 2009 een Michelinster en staat in de Lekkergids op plaats 43. Bij Jef is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

‘Chefs Favourites’ bij Ciel Bleu in Okura Hotel Amsterdam

Volgend artikel

Kreeftendagen bij Hof van Herstal in Echt

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.