Nieuws

Big Bottle Party met vier tweesterrenchefs bij Parkheuvel Rotterdam

Erik van Loo en Willem Blankenstein van Vendanges Grands Vins houden zondag 15 november voor de derde keer de ‘Big Bottle Party’. In restaurant Parkheuvel in Rotterdam draait het die middag om wijn uit flessen met een groter formaat en gerechten van chefs die samen goed zijn voor acht Michelinsterren.

De 2015-editie van de The Big Bottle Party bij restaurant Parkheuvel in Rotterdam is het resultaat van een samenwerking tussen tweesterrenchef Erik van Loo en Willem Blankenstein van Vendanges Grands Vins.

Michelinsterren
Hoe het eruit ziet: vier door Michelin bekroonde chefs bereiden ieder twee signatuurgerechten tijdens een informele en Bourgondische zondagmiddag.

Naast Erik zelf zijn dat Richard van Oostenbrugge** van Bord’Eau in Amsterdam, Dick Middelweerd** van De Treeswijkhoeve in Waalre en Soenil Bahadoer** van De Lindehof in Nuenen.

Lunch
De gerechten worden begeleid door een diversiteit aan Big Bottles. Verder ook brood, water en koffie of thee met friandises.

De lunch wordt genuttigd aan tafels voor 10 personen. Als gezelschap kun jij je ‘eigen tafel’ reserveren voor 2500 euro.

Reserveren
Reserveer je een willekeurige plek, dan bedragen de kosten 260 euro per persoon. Aanmelden kan tot 1 november via de website van Parkheuvel.

Geef bij de reservering aan dat het gaat om The Big Bottle Party. De ontvangst is om 12.30 uur.

Vorig artikel

Jacob Jan Boerma jaar lang aan de slag voor KLM

Volgend artikel

Win gesigneerd exemplaar Less is more van Boerma en De Boer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.