Bier-spijsproeverij bij restaurant Eden in Valkenswaard
Bier en spijs gaan prima samen. Bij restaurant Eden in Valkenswaard laten ze zondag 1 september zien waarom. Biersommelier Hans Walravens en sommelier en eigenaar Robin Groos serveren prachtig passende bieren bij de gerechten die uit de keuken van chef Herman Cooijmans komen.
Zondag 1 september komt erkend biersommelier Hans Walravens Robin ondersteunen, zo laten eigenaren Robin Groos en Herman Cooijmans van Restaurant Eden in Valkenswaard weten.
Proeverij
Deze avond speelt bier de hoofdrol en niet, zoals in de meeste gevallen, wijn. Het drietal heeft een smakelijke bier-spijsproeverij voorbereid.
Menu
De prijs voor het menu bedraagt 75 euro. Voor dit bedrag geniet je van een aperitief, vijf gerechten met bijpassende bieren en koffie of thee. Het diner vangt aan om 18.00 uur.
Reserveren
Reserveren kan via de website van Restaurant Eden. Let op: de eigenaren laten weten dat de beschikbaarheid beperkt is.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.