Nieuws

Bier-spijsproeverij bij restaurant Eden in Valkenswaard

Bier en spijs gaan prima samen. Bij restaurant Eden in Valkenswaard laten ze zondag 1 september zien waarom. Biersommelier Hans Walravens en sommelier en eigenaar Robin Groos serveren prachtig passende bieren bij de gerechten die uit de keuken van chef Herman Cooijmans komen.

Zondag 1 september komt erkend biersommelier Hans Walravens Robin ondersteunen, zo laten eigenaren Robin Groos en Herman Cooijmans van Restaurant Eden in Valkenswaard weten.

Proeverij
Deze avond speelt bier de hoofdrol en niet, zoals in de meeste gevallen, wijn. Het drietal heeft een smakelijke bier-spijsproeverij voorbereid.

Menu
De prijs voor het menu bedraagt 75 euro. Voor dit bedrag geniet je van een aperitief, vijf gerechten met bijpassende bieren en koffie of thee. Het diner vangt aan om 18.00 uur.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Restaurant Eden. Let op: de eigenaren laten weten dat de beschikbaarheid beperkt is.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Syrco Bakker kookt Hierbas de las Dunas-diner bij C Amsterdam

Volgend artikel

Friesland boven tijdens evenement ’t Havenmantsje Harlingen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.