Nieuws

Bib Gourmand-restaurant De Florijn kookt koelkast leeg

Het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant De Florijn in Nieuwerbrug maakt zich op voor de zomersluiting. Dat doen eigenaren Brenda en Michiel de Graaf het liefst met een lege koelkast. Voor jou als gast betekent dit dat je vrijdag 27 en zaterdag 28 juli kunt reserveren voor een verrassingsmenu.

Volgens beproefd recept wordt de koelkast van De Florijn in Nieuwerbrug aan den Rijn ook dit jaar leeggemaakt tijdens de laatste dagen voor de zomersluiting.

Brenda de Graaf
‘Ben je een avontuurlijke culinaire genieter, dan raden wij je zeker aan om te reserveren’, aldus Brenda en Michiel de Graaf.

Vrijdag 27 en zaterdag 28 juli wordt een verrassingsmenu van vier gangen geserveerd voor 37 euro per persoon.

Verrassingsmenu
Brenda en haar team halen alle culinaire creativiteit uit de koelkast om jou als gast te verwennen met bijzondere en verrassende gerechten. Wat het wordt, is een verrassing.

Michelin
De Florijn is in het bezit van een Bib Gourmand, de onderscheiding die Michelin toekent voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Wil je erbij zijn, reserveer dan snel je tafel. Dat kan via de website van het restaurant, maar ook telefonisch (0348-68 86 13) of via WhatsApp (06-417 92 988).

Vorig artikel

Sarena Solari Italiaanse lunch bij Borg Piloersema

Volgend artikel

Wie maakt me los-week bij restaurant Dorset in Borne

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.